Bente-Gry Skogli

5. kandidat, Enebakkneset (55)

Jeg sitter på en liten øy i det nydelige skogstjernet på Enebakkneset i vår fantastiske kommune. Skogen, fjellet og sjøen er en livgivende nødvendighet. Av respekt og kjærlighet for den vakre planeten vår er det viktig at vi tar ansvar nå. Vi må ta ansvar for miljøet og naturen der vi bor, for barna og barnebarna som skal ta over etter oss. Derfor stiller jeg på liste for MDG – for bevisstgjøring av miljøet og naturen der vi lever.

I kommunestyret vil jeg jobbe for å få opp flere trafikklys i kommunen for å sikre barn og ungdom trygg ferdsel på veiene. Jeg mener også vi må finne alternative måter å drive skog på. I dag er det stor trafikk i forbindelse med skogsdrift og store områder blir ødelagt. Jeg vil også jobbe for at vi får større andel økologisk landbruk i kommunen.

Jeg har i 30 år vært aktiv i stiftelsen Arbeid for fred og jeg mener vi må gjøre mer for folk i nød. Vi trenger en helt ny flyktningpolitikk og en ny måte å tenke medmenneskelig og forståelsesfullt i politikken. Her i Fet har vi mange stor hus vi kunne brukt til å avhjelpe den flyktningkatastrofen vi ser i verden. Ønsker du en mer human flyktningpolitikk? Stem på oss!

Godt valg!